Ντεπάι: «Όνειρο μου να βρίσκομαι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου» (vid)

Ντεπάι: «Όνειρο μου να βρίσκομαι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, ο Μέμφις Ντεπάι, τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστεί στην κορυφαία ομάδα του κόσμου και πως θα δώσει τα πάντα.

Ο Μέμφις Ντεπάι είναι και επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα, με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «μπλαουγκράνα».

O 27χρονος τόνισε πως βρίσκεται πλέον στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, πραγματοποιώντας το όνειρο του, επισήμανε πως ανυπομονεί να παίξει μπροστά στους φιλάθλους, και υποσχέθηκε πως θα δώσει τα πάντα.

Οι δηλώσεις του Μέμφις Ντεπάι:

«Είναι επιτέλους επίσημο, είναι ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εμένα, να είμαι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο με τους καλύτερους οπαδούς. Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ζουν το παιχνίδι με ιδιαίτερο τρόπο και αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίζω μπροστά σε αυτό τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, τον πρόεδρο, τον κόουτς, αλλά και την δική μου ομάδα εκπροσώπησης που κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα, Visca Barca».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ