Μπαρτσελόνα : Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Ινιέστα

Μπαρτσελόνα : Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Ινιέστα

Ο Αντρές Ινιέστα τραυματίστηκε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία ουσιαστικά εξασφάλισε το 25ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Ο Αντρές Ινιέστα ένιωσε ενοχλήσεις στο 20ο λεπτό και αντικαταστάθηκε ένα τέταρτο αργότερα από τον Αντρέ Γκόμες, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να «χάνει» έναν κομβικό παίκτη για το προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Ινιέστα έχει τραυματιστεί στον οπίσθιο μηριαίο μυ του δεξιού του ποδιού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις ή τέσσερις εβδομάδες, με την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου να αναμένεται μέσα στη Δευτέρα (5/3).

Αν το χρονικό διάστημα αυτό ισχύει, τότε ο Αντρεσίτο θα λείψει σίγουρα από τα παιχνίδια με Μάλαγα (10/3), Τσέλσι (14/3) και Αθλέτικ Μπιλμπάο (18/3), με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να δηλώνει μετά το τέλος του ματς πως «χωρίς αυτόν χάνουμε έναν μοναδικό, αναντικατάστατο παίκτη», εκφράζοντας την ελπίδα του ο τραυματισμός του να μην είναι κάτι σοβαρό,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ