Ο Τέμπας δεν θέλει να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα για τον Μέσι

Ο Τέμπας δεν θέλει να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα για τον Μέσι

Ο Χαβιέ Τέμπας δεν προτίθενται να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα για να κλείσει το θέμα της ανανέωσης του Λιονέλ Μέσι.

Από την 1η Ιουλίου 2021, ο Λιονέλ Μέσι είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Το συμβόλαιο του διάσημου Αργεντινού με την Μπαρτσελόνα, έληξε και πλέον μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Οι διοικούντες τους Καταλανούς, επιθυμούν διακαώς την ανανέωση της συνεργασίας με τον «ψύλο», αλλά με μία συμφωνία που δεν θα επιβαρύνει δραματικά τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου. Ένας από αυτους τους όρους, αφορά στο ανώτατο όριο που θέτει η La Liga στο επίπεδο της μισθοδοσίας του συλλόγου. Με την ανανέωση του Μέσι αυτό το όριο θα «εκτιναχθεί» και για τον λόγο αυτόν, οι «μπλαουγκράνα» ζήτησαν συνάντηση με τον πρόεδρος της διοργανώτριας, Χαβιέ Τέμπας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η καταλανική εφημερίδα «Sport», ο Τέμπας έδειξε κατανόηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα, πλην όμως, ζήτησε από τον Ζοάν Λαπόρτα να σεβαστεί τους ισχύοντες κανονισμούς.

Κατά συνέπεια, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και οι συνεργάτες του, θα πρέπει να βρουν μια άλλη λύση για να οριστικοποιήσουν την παραμονή του Μέσι στο «Καμπ Νου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ