Ρεάλ Μαδρίτης: Κάτοικος Μαδρίτης ο Νάτσο για ακόμα δύο χρόνια.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κάτοικος Μαδρίτης ο Νάτσο για ακόμα δύο χρόνια.

Ο Νάτσο ανανέωσε με την Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι Μερένχες δεν ήθελαν να χάσουν έναν ακόμα αμυντικό και προχώρησαν γρήγορα στην ανανέωση του.

Στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νάτσο προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς το συμβολαίο του έληγε το 2022. Έτσι η «βασίλισσα» του προσέφερε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Η Ρεάλ αποφάσισε την πρόωρη ανανέωση του Νάτσο, καθώς μετά την αποχώρηση του Σερχίο Ράμος δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια για απώλειες στην αμυντική γραμμή. Ακόμα φημολογείται, ότι και ο Βαράν είναι στην πόρτα της εξόδου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός αμυντικός είχε ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Ρεαλ Μαδρίτης και δεν έχει φύγει ποτέ από τον σύλλογο. Από το 2011 είναι μέλος της μεγάλης ομάδας και έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 233 παιχνίδια σε  πρωτάθλημα, κύπελο και Τσάμπιονς λιγκ.  Το ντεμπούτο του με την φανέλα των Μερένχες  τον Απρίλιο του 2011, με προπονητή τον  Ζοσέ Μουρίνιο.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε 24 παιχνίδια για το πρωτάθλημα σημειώνοντας ένα γκολ, ενώ είχε και 8 συμμετοχές στο  Τσάμπιονς λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ