Μπαρτσελόνα: Πάει να «κλέψει» τον Ρομέρο από την Τότεναμ

Μπαρτσελόνα: Πάει να «κλέψει» τον Ρομέρο από την Τότεναμ

Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε πρόταση στην Αταλάντα για την απόκτηση του Κριστιάν Ρομέρο, θέλοντας να κλέψει τον Αργεντινό αμυντικό από την Τότεναμ με την οποία ήταν κοντά σε συμφωνία.

Την κλοπή του Κρίστιαν Ρομέρο από την Τότεναμ πάει να επιχειρήσει η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν χτυπήσει την πόρτα της Αταλάντα με σκοπό να αποκτήσουν τον Αργεντινό στόπερ, ο οποίος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Serie A.

Η Τότεναμ είχε προσεγγίσει πρώτη την πλευρά του παίκτη και ήταν πολύ κοντά σε προφορική συμφωνία. Το κομμάτι που έλειπε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή ήταν η συμφωνία με την Αταλάντα. Οι Ιταλοί ζητάνε 55 εκατ. ευρώ με τους Λονδρέζους να μην διατεθειμένοι να φτάσουν την προσφορά τους σε αυτά τα μεγέθη. Έτσι, τον τελευταίο καιρό βρισκόντουσαν σε διαπραγματεύσεις με την Αταλάντα, προκειμένου να μειωθεί το πόσο, χωρίς επιτυχία όμως.

Η Μπαρτσελόνα, βλέποντας τις εξελίξεις, καιροφυλακτούσε όλο αυτό τον καιρό και ετοιμάζει της επίθεσή της. Σύμφωνα μάλιστα με Ισπανικά μέσα οι «μπλαουγκράνα» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για να κάνουν δικό τους τον Κρίστιαν Ρομέρο, έχοντας άμεση ανάγκη από ενίσχυση στην θέση του στόπερ.

Φυσικά, το ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί ακούει στο όνομα του Λίονελ Μέσι. Οι δύο συμπατριώτες αγωνίστηκαν παρέα στο πρόσφατο Copa America, το οποίο μάλιστα και κατέκτησαν μέσα στο Μαρακανά. Είναι σίγουρο πως ο Μέσι θα προσπαθήσει να πείσει τον Ρομέρο να έρθει στην Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντινό στόπερ να μπαίνει πλέον σε κρίσιμα μονοπάτια όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ