«Η Χιρόνα ζητάει 2.5 εκατ. ευρώ για τον Μοχίκα»

«Η Χιρόνα ζητάει 2.5 εκατ. ευρώ για τον Μοχίκα»

Οι Ισπανοί γράφουν ότι η Χιρόνα θέλει 2.5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον 28χρονο αριστερό μπακ.

Ο Γιοάν Μοχίκα είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα το τελευταίο διάστημα για τον Ολυμπιακό, με τον 28χρονο ακραίο αμυντικό να είναι μια από τις λύσεις που εξετάζει ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του για τη θέση του αριστερού μπακ.

Την Παρασκευή (30/7) υπήρξαν νέα δημοσιεύματα στην Ισπανία για τον Γιοάν Μοχίκα και τον Ολυμπιακό, με τους Ιβηρες να αναφέρονται για μια ακόμα φορά στο ενδιαφέρον που έχουν δείξει οι Ερυθρόλευκοι για την απόκτηση του Κολομβιανού αμυντικού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «As» στην ηλεκτρονική της έκδοση, η Χιρόνα για να δώσει τον διεθνή άσο θέλει 2.5 εκατ. ευρώ. Οι Ισπανοί αναφέρονται επίσης στο ενδιαφέρον της Ελτσε, στην οποία είχε παίξει ο Μοχίκα ως δανεικός, στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

Με τη φανέλα της Ελτσε πραγματοποίησε 17 συμμετοχές στη La Liga, ενώ στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν είχε δοθεί ως δανεικός στην Αταλάντα, με την οποία είχε έπαιξε σε 13 παιχνίδια. 11 πρωταθλήματος και 2 Champions League.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που έχει ο Μοχίκα με την Χιρόνα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει παίξει σε 210 παιχνίδια, έχοντας 10 γκολ και 23 ασίστ. Είναι επίσης διεθνής, έχοντας 13 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ