Μπαρτσελόνα – Η καταλυτική ημερομηνία για συμφωνία στους μισθούς

Μπαρτσελόνα – Η καταλυτική ημερομηνία για συμφωνία στους μισθούς

Η Μπαρτσελόνα έχει προθεσμία μέχρι τις 13 Αυγούστου προκειμένου να συμφωνήσει με τους παίκτες της για τους μισθούς.

Προθεσμία έως τις 13 Αυγούστου έχει η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να κλείσει μια οικονομική συμφωνία με τους παίκτες της πρώτης ομάδας που θα συνεπάγεται την αναγκαστική μείωση μισθών για να προσαρμοστεί στο οικονομικό «fair play» που επιβάλλει η La Liga.

Η συμφωνία πρέπει να είναι με ολόκληρη την ομάδα. Εκείνη η ημέρα κλείνει την περίοδο εγγραφής για τους παίκτες για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ετσι αυτό είναι το όριο για να γίνει γνωστό εάν ο Λιονέλ Μέσι θα είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα ή όχι, εάν ανανεώνει ή όχι το συμβόλαιό του, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης Mundo Deportivo.
Ο Αργεντινός σταρ και ο σύλλογος κατέληξαν σε συμφωνία πριν από εβδομάδες για ένα νέο συμβόλαιο για τις επόμενες πέντε σεζόν, υπό την προϋπόθεση ότι στο Camp Nou καταφέρουν να μην ξεπεράσουν το όριο μισθών που επιβάλλει η La Liga.

Στην Βαρκελώνη υποστηρίζουν ότι την επόμενη εβδομάδα θα μπορούσε να βγει «άσπρος καπνός» για τη για συνέχεια του Μέσι.

Μόλις λυθεί το πρόβλημα με το όριο μισθών, η Μπαρτσελόνα θα μπορεί επίσης να καταχωρήσει τις νέες μεταγραφές, Ερικ Γκαρθία, Σέρχιο Αγουέρο, Μέμφις Ντεπάι και Έμερσον Ρόγιαλ, κάτι που δεν έχει καταφέρει ακόμη γιατί δεν υπάρχει οικονομική προσαρμογή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ