Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλει τον Ριτσάρλισον ο Αντσελότι

Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλει τον Ριτσάρλισον ο Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι ψάχνει για έναν επιθετικό, με τον Ριτσάρλισον να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεών του, καθώς έχουν συνυπάρξει και στην Έβερτον.

Ο Κάρλο Αντσελότι βλέπει την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ να μένει μόνο στην θεωρία και για αυτό έχει αρχίσει να ψάχνει για εναλλακτικές επιλογές, ώστε να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ιταλός έχει στοχεύσει σε έναν παλιό γνωστό και συγκεκριμένα στον Ριτσάρλισον. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποτελεί τον εκλεκτό του Αντσελότι, για να συμπληρώσει τον Μπενζεμά στην γραμμή κρούσης.

Το πρόβλημα στην περίπτωση του 24χρονου επιθετικού είναι οι απαιτήσεις της Έβερτον, η οποία θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την παραχώρησή του, μόνο εάν η πρόταση προσεγγίζει τα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει τέτοιο ποσό για τον Ριτσαρλίσον και ο Αντσελότι προσπαθεί να βάλει στο παιχνίδι τους Γιόβιτς και Μαριάνο, με σκοπό να κατεβάσει την τιμή πώλησης.

Όλα αυτά ισχύουν μόνο όταν ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο σχετικά με τον Εμπαπέ. Αν ο Γάλλος τελικά παραμείνει στην Παρί, τότε η «Βασίλισσα» θα κινηθεί για τον Ριτσάρλισον και τον Πάου Τόρες, ενώ αν ο νεαρός σούπερ σταρ γίνει κάτοικος Μαδρίτης, τότε δύσκολα θα κυνηγήσει άλλους παίκτες.

Ο Αντσελότι συνεργάστηκε για ενάμισι χρόνο με τον Ριτσάρλισον στο Μερσεϊσάιντ, με τους δυο τους να έχουν αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις, καθώς ο Καρλέτο βοήθησε αρκετά τον Βραζιλιάνο να βελτιώσει το παιχνίδι του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ