Επίσημο – Τέλος ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα

Επίσημο – Τέλος ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα

Οι «μπλαουγκράνα» επιβεβαίωσαν ότι ο Αργεντινός επιθετικός δεν θα μείνει στη Βαρκελώνη.

Είναι πλέον οριστικό και επίσημο: ο Λιονέλ Μέσι δεν θα φορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν.

Δεν πρόκειται για πληροφορία ή δημοσίευμα, αλλά για ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα. Την οποία ανάρτησαν οι «μπλαουγκράνα» το βράδυ της Πέμπτης, επιβεβαιώνοντας τις άσχημα νέα για τους απανταχού οπαδούς του Συλλόγου.

Η Μπαρτσελόνα εξήγησε ότι το «διαζύγιο» επήρθε όχι λόγω διαφορών στη διαπραγμάτευση, αλλά εξαιτίας των εμποδίων από τους κανονισμούς της ισπανικής λίγκας, που θέτουν περιορισμούς στο οικονομικό.

Ουσιαστικά, για πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα μείνει στη Βαρκελώνη, αλλά θα μετακομίσει. Γιατί ο Λίο έπαιζε στη Μπαρτσελόνα από τα τμήματα υποδομής και πέρασε εκεί όλη την ποδοσφαιρική ζωή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

«Παρά το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα και ο Λιονέλ Μέσι κατέληξαν σε συμφωνία με σαφή πρόθεση και των δύο μερών να υπογράψουν νέο συμβόλαιο σήμερα, αυτό δεν μπορεί να συμβεί λόγω οικονομικών και διαρθρωτικών εμποδίων (κανονισμοί της ισπανικής Λίγκας). Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, ο Μέσι δεν θα μείνει στη Μπαρτσελόνα.

Και οι δύο πλευρές λυπούνται βαθιά που οι επιθυμίες του παίκτη και του συλλόγου, δεν θα εκπληρωθούν τελικά. Η Μπαρτσελόνα εκφράζει ολόψυχα την ευγνομωσύνη της στον παίκτη για τη συμβολή του στη γιγάντωση του συλλόγου και του εύχεται ότι καλύτερο στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ