Ρεάλ Μαδρίτης κατά La Liga – «Δεν υποστηρίζουμε το εγχείρημα με τη CVC»

Ρεάλ Μαδρίτης κατά La Liga – «Δεν υποστηρίζουμε το εγχείρημα με τη CVC»

Η Ρεάλ Μαδρίτης με επίσημη ανακοίνωση της ξεκαθάρισε πως στρέφεται κατά της La Liga για τη συμφωνία με τη CVC και ότι δεν υποστηρίζει το εν λόγω εγχείρημα.

Άνοιξε κόντρα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και La Liga. Οι μερένχες με επίσημη ανακοίνωση τους ξεκαθάρισαν πως στρέφονται εναντίον της διοργανώτριας αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος για τη συμφωνία με τη CVC και ότι δεν υπσοτηρίζουν το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Αυτή η συμφωνία έγινε χωρίς τη συμμετοχή της Ρεάλ και εν αγνοία της, ενώ η διοργανώτρια αρχή μας επέτρεψε να έχουμε περιορισμένη μόνο πρόσβαση στους όρους της. Oι ομάδες έχουν εκχωρήσει τα οπτικοακουστικά δικαιώματα αποκλειστικά σε εταιρίες για τρία χρόνια. Αυτή η συμφωνία, χρησιμοποιώντας μια απατηλή δομή, δεσμεύει τις ομάδες από τη μη εκμετάλλευση του 10,95% των οπτικοακουστικών δικαιωμάτων τους για 50 χρόνια, κάτι που αντίκειται στο νόμο.

Η διαπραγμάτευση πραγματοποιήθηκε χωρίς διαγωνιστική διαδικασία και οι οικονομικές συνθήκες που συμφωνήθηκαν με το CVC του δίνουν αποδόσεις πάνω του 20% ετησίως. Είναι το ίδιο οπορτουνιστικό fund που προσπάθησε ανεπιτυχώς παρόμοιες συμφωνίες με το ιταλικό και το γερμανικό πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να υποστηρίξει ένα τέτοιο εγχείρημα, που χαρίζει στους επενδυτές το μέλλον 42 συλλόγων της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Η Ρεάλ θα συγκαλέσει το Δ.Σ για να αναλύσει τη συμφωνία, αλλά και τις άνευ προηγούμενου για την ιστορία της οικονομικές απώλειες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ