Σοκαρισμένος ο ισπανικός Τύπος για Μέσι – «Είναι αλήθεια, φεύγει» (pics)

Σοκαρισμένος ο ισπανικός Τύπος για Μέσι – «Είναι αλήθεια, φεύγει» (pics)

O Λιονέλ Μέσι αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα και η αποχώρηση του φαίνεται πως έχει προκαλέσει σοκ στον ισπανικό Τύπο.

Η Μπαρτσελόνα προκάλεσε παγκόσμιο σοκ το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς ανακοίνωσε πως ο Λιονέλ Μέσι δεν θα συνεχίσει στη Βαρκελώνη.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μετά από 21 χρόνια και 35 τίτλους στην Μπάρτσα, αμέτρητες ποδοσφαιρικές παραστάσεις και τέρματα, αποχώρησε από τους Καταλανούς και όπως είναι λογικό άφησε άπαντες άναυδους, ακόμα και τον ισπανικό Τύπο, ο οποίος μια μέρα μετά είναι… σοκαρισμένος από το «αντίο» του Αργεντινού θρύλου.

Στο πρωτοσέλιδό της η «Marca» κάνει λόγο για την «απόδραση του Μέσι», με την Μπαρτσελόνα να μην δέχεται τα χρήματα της La Liga και να αφήνει τον κορυφαίο της παίκτη να φύγει.

Μεταξύ άλλων κάνει αναφορά και στη «συμμαχία» Μπάρτσα – Ρεάλ κατά της συμφωνίας με την CVC. Η «AS» έχει ως τίτλο «Δεν συνεχίζει» και αναφέρεται και στη κόντρα της Μπαρτσελόνα με την La Liga, ενώ η «Sport» γράφει πως: «Δράμα ο Μέσι φεύγει!», εξαιτίας των οικονομικών δεδομένων και των κανονισμών της Λίγκας.

«Βόμβα αποχώρηση Μέσι», είναι ο τίτλος της «Mundo Deportivo» η οποία μεταξύ άλλων γράφει για την οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ