Ο Τέμπας απάντησε στον Λαπόρτα – «Μας είχατε για νεκρούς»

Ο Τέμπας απάντησε στον Λαπόρτα – «Μας είχατε για νεκρούς»

O Χαβιέ Τέμπας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter απάντησε στον Τζουάν Λαπόρτα.

Ο Χαβιέ Τέμπας απάντησε στον Τζουάν Λαπόρτα μέσω tweet για το δάνειο που συμφώνησε η La Liga με τον επενδυτικό όμιλο CVC, ξεκαθαρίζοντας πως δε υποθηκεύονται τα τηλεοπτικά δικαιώματα του συλλόγου.

Ο Ισπανός δικηγόρος και πρόεδρος της Μπαρτσελόνα επέρριψε τις ευθύνες στο Financial Fair Play, ενώ άφησε αιχμές και για τους όρους που περιλαμβάνει το δάνειο της La Liga, το οποίο η Ομοσπονδία παρουσιάζει ως «λύτρωση» για τα οικονομικά προβλήματα των συλλόγων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι κανονισμοί της La Liga δεν μας επιτρέπουν να εγγράψουμε τον παίκτη και επίσης θέλουν να μας επιβάλλουν συμβόλαιο από έναν επενδυτικό όμιλο που θα υποθηκεύσει το σύλλογο και δεν είμαι διατεθειμένος να το κάνω αυτό.

Δεν πρόκειται να υποθηκεύσω τον σύλλογο για τα επόμενα 50 χρόνια από τώρα, προκειμένου να μπορέσω να υπογράψω τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία. Γιατί παρ’ όλα αυτά, η Μπάρτσα είναι πάνω από όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λαπόρτα.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Τέμπας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter απάντησε στον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», γράφοντας:

«Γεια σας, Τζουάν Λαπόρτα, γνωρίζετε ότι η λειτουργία της CVC δεν υποθηκεύει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Μπαρτσελόνα για 50 χρόνια. Αυτό που κάνει είναι να δίνει μεγαλύτερη αξία σε όλους τους συλλόγους για τις υποθήκες στις τράπεζές σας και για να αποπληρώσετε το μεγάλο χρέος. Το είχατε καταλάβει ώρες πριν», ανέφερε στο πρώτο του tweet για να επανέλθει αργότερα με νέο στο οποίο τόνιζε:

«Είπατε πρόσφατα ότι ήμασταν χαμένοι. Τώρα που αποτιμούμαστε 24,25 δισ. ευρώ και υπάρχει πρόσβαση σε συνεργάτες για να μεγαλώσουμε, ανησυχείτε για το μελλοντικό εισόδημα της LaLiga που μας είχατε για νεκρούς. Αποδεδειγμένα κάνετε λάθος. Φαίνεται ότι οι νέοι πρόκειται να μας δουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ