Φάτι σε Μέσι – «Τυχερός που έπαιξα μαζί σου»

Φάτι σε Μέσι – «Τυχερός που έπαιξα μαζί σου»

Ο Άνσου Φάτι έστειλε το δικό του μήνυμα στον Λιονέλ Μέσι, μετά την αποχώρηση του Αργεντινού από την Μπαρτσελόνα.

Το βράδυ της Πέμπτης θα μείνει στην ιστορία, καθώς ο Λιονέλ Μέσι και η Μπαρτσελόνα χώρισαν τους δρόμους τους μετά από 21 χρόνια κοινής πορείας, πολλούς τίτλους και αμέτρητες χαρές.

Ο Αργεντινός θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του και το να τον δούμε να αγωνίζεται με φανέλα άλλου συλλόγου θα είναι πολύ περίεργο.

Ο Μέσι ξεκίνησε την πορεία του στους Μπλαουγκράνα από την περίφημη ακαδημία της Mασία, η οποία έχει βγάλει τόσους και τόσους παικταράδες τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Άνσου Φάτι θέλει να γίνει ένας από αυτούς στο μέλλον, με τον νεαρό Ισπανό να έχει αφήσει αρκετές προσδοκίες για το μέλλον, ενώ στάθηκε άτυχος την φετινή χρονιά, καθώς τραυματίστηκε και έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Ο Φάτι είναι από τους πρώτους παίκτες της Μπαρτσελόνα που έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον Μέσι, μετά την αποχώρηση του Αργεντινού από την ομάδα.

Συγκεκριμένα ο 18χρονος έγραψε στο instagram:

«Κάθε παιδί που φτάνει στην Μασία ονειρεύεται να μπορέσει να αγωνιστεί μαζί σου. Νιώθως τυχερός που το κατάφερα. Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλη την βοήθεια που μου παρείχες αυτά τα δύο χρόνια και για τα όσα μου έμαθες. Εύχομαι τα καλύτερα σε σένα και στους αγαπημένους σου».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ansu Fati (@ansufati)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ