Μπουσκέτς για Μέσι – «Είσαι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών»

Μπουσκέτς για Μέσι – «Είσαι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών»

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς με μια ανάρτηση του στα social media αποχαιρέτησε τον Λιονέλ Μέσι, που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα.

Με ένα μήνυμα μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media, ο Σέρχιο Μπουσκέτς αποχαιρέτησε τον Λιονέλ Μέσι, που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα μετά από μια 20ετία, χαρακτηρίζοντας τον ως τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών.

«Ακόμη προσπαθώ να επεξεργαστώ όσα έγιναν και ξέρω πόσο δύσκολο είναι, μόνο να σε ευχαριστήσω μπορώ για όσα έκανες γι’ αυτή την ομάδα και όσους σε συντρόφευαν όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά για μένα. Ήρθες εδώ παιδί και τώρα είσαι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών ανεβάζοντας αυτή την ομάδα στο ύψος που της αξίζει και γράφοντας ιστορία, ομαδικά και ατομικά.

Θα μπορώ να λέω ότι έπαιξα δίπλα σου και μοιραστήκαμε τόσες στιγμές, οι περισσότερες πολύ καλές. Ήμουν τυχερός που εξελίχθηκα και απόλαυσα 13 σεζόν στο πλευρό σου. Πάνω από όλα μου μένει ο άνθρωπος που είσαι και η φιλία που είχαμε. Θα μου λείψεις πολύ. Εύχομαι σε σένα και την οικογένειά σου τα καλύτερα, γιατί τα αξίζετε», έγραψε χαρακτηριστικά ο επί πολλών ετών συμπαίκτης του Αργεντίνου σούπερ σταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ