Πατέρας Μέσι σε Λαπόρτα – «Χρησιμοποίησες τον γιο μου για τις εκλογές»

Πατέρας Μέσι σε Λαπόρτα – «Χρησιμοποίησες τον γιο μου για τις εκλογές»

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε εξαπέλυσε επίθεση στον Ζοάν Λαπορτα για τη μη παραμονή του Αργεντινού σούπερ σταρ στην Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι εδώ και μερικά 24ωρα είναι ελεύθερος, καθώς η Μπαρτσελόνα δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του λόγω του Financial Fair Play. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, ενώ το διαζύγιο είναι οριστικό με τον Ζοάν Λαπόρτα να κάνει και δηλώσεις για τον θρύλο των μπλαουγκράνα.

Ωστόσο, ο Χόρχε Μέσι μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το συμβόλαιο του Αργεντινού εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «ChiringuitoTv», Ζότα Ζόρντι, στα τελευταία ραντεβού ανάμεσα στην ομάδα και την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο αντιπρόεδρος των Καταλανών, Ράφα Γιούστε, είπε στον παίκτη ότι πρέπει να δεχθεί νέα μείωση, αυτή τη φορά ύψους 30% για να μείνει στον σύλλογο.

Αυτός είναι και ο λόγος που προκλήθηκε ένταση με τον πατέρα του Μέσι να τα βάζει με τον Λαπόρτα και να του λέει ευθέως πως χρησιμοποίησε τον γιο του για να κερδίσει τις εκλογές για την προεδρία του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ