Αποθέωση Σουάρες σε Μέσι – «Είσαι ο κορυφαίος όλων των εποχών»

Αποθέωση Σουάρες σε Μέσι – «Είσαι ο κορυφαίος όλων των εποχών»

Ο Λουίς Σουάρες έστειλε το δικό του μήνυμα στον Λιονέλ Μέσι μετά την αποχώρηση του Αργεντινού από την Μπαρτσελόνα, δηλώνοντας ότι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών.

Ο Λουίς Σουάρες δεν γινόταν να μην αποχαιρετήσει τον φίλο του και παλιό του συμπαίκτη Λιονέλ Μέσι, μετά την αποχώρηση του Αργεντινού από την Μπαρτσελόνα.

Άλλωστε οι δυο τους πέρασαν μαζί το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους, ενώ συναντήθηκαν αρκετές φορές και μέσα στην περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Σουάρες έχει πανηγυρίσει, εκτός από πρωταθλήματα, και το Champions League με τον Μέσι το 2015, ενώ οι δρόμοι τους χωρίστηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι, με τον Ουρουγουανό να μετακομίζει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Σουάρες έστειλε το δικό του μήνυμα στο instagram για τον Pulga, αποθεώνοντάς τον και χαρακτηρίζοντάς τον ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Αναλυτικά του μήνυμα του Ουρουγουανού για τον Μέσι:

«Υπάρχουν πολλές λέξεις για να πω. Έχεις γράψει ιστορία στην Μπαρτσελόνα, την ομάδα που σε είδε να μεγαλώνεις, να σε αγαπάει τόσο πολύ και με την οποία κέρδισες τόσους τίτλους για να είσαι ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. Πάντα ήμουν ευγνώμων για τον τρόπο που με δέχθηκε όταν ήρθα στην ομάδα. Περήφανος που μοιραστήκαμε τόσες υπέροχες στιγμές. Ελπίζω ότι γίνει στο μέλλον να είναι το καλύτερο για σένα και την οικογένεια σου. Σε αγαπάω τόσο πολύ».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luis Suarez (@luissuarez9)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ