Ξέσπασε Ισπανός δημοσιογράφος για την αποχώρηση του Μέσι από την Μπαρτσελόνα

Ξέσπασε Ισπανός δημοσιογράφος για την αποχώρηση του Μέσι από την Μπαρτσελόνα

Ο Κριστομπάλ Σόρια δεν μπορεί να αντέξει την φυγή του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής El Chiringuito.

Η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα έχει σοκάρει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, ο οποίος δεν μπορεί να συνηδειτοποιήσει πως ο Pulga θα αγωνίζεται με άλλη φανέλα, μετά τα 21 χρόνια που πέρασε στους Μπλαουγκράνα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ισπανός δημοσιογράφος, Κριστομπάλ Σόρια, ο οποίος εξερράγη στον αέρα της εκπομπής El Chiringuito για την εξέλιξη που θα αλλάξει τον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θα βλέπουμε τον Ντεπάι του χρόνου. Τον Ντεπάι! Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Είμαι συντετριμμένος. Είναι το χειρότερο βράδυ της ζωής μου. Θέλω να ξυπνήσω αύριο το πρωί και όλα αυτά να ήταν ένα κακό όνειρο, ένας εφιάλτης, ότι τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είναι αληθινό. Έχω αναστατωθεί».

Το μέλλον του Μέσι λογικά θα είναι στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Γάλλους να αναμένεται να τον ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες. Να σημειωθεί πως ο Σόρια είναι στενός φίλος του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος αποχώρησε και αυτός με την σειρά του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ