«Ο Αγκουέρο δεν υπολογίζεται από τον Κούμαν»

«Ο Αγκουέρο δεν υπολογίζεται από τον Κούμαν»

Ο Σέρχιο Αγκουέρο φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κούμαν για την επόμενη χρονιά, καθώς από την αρχή είχε διαφωνήσει για την μεταγραφή.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο μετά την επιστροφή του στην La Liga για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Μπαρτσελόνα Ρόναλντ Κούμαν.

Μάλιστα ο Κούμαν εξ αρχής είχε εκφράσει τις διαφωνίες του για την μεταγραφή του Αγκουέρο εξαιτίας του ιστορικού του με τους τραυματισμούς.

Ο Αργεντινός πήγε στην στην Μπαρτσελόνα με στόχο να βρίσκεται μαζί με την συμπατριώτη του Λιονελ Μέσι μαζί, ωστόσο όμως μετά την αποχώρηση του Μέσι από την ομάδα φαίνεται πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Ο Αγκουέρο θα αργήσει να κάνει το ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα, καθώς ένας τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί στην γάμπα θα τον αφήσει εκτός τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο.

Ακόμα και αν επανέλθει σε πλήρης αγωνιστικούς ρυθμούς ο Αργεντινός δύσκολα θα βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα της ομάδας. Σύμφωνα πάντα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Αγκουέρο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν και ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα ήταν από την αρχή αντίθετος για αυτή την μεταγραφή.

Βέβαια από εδώ και πέρα το θέμα είναι πως θα εξελιχθεί η υπόθεσης παραμονής του μετά και από την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από τους «μπλαουγκράνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ