Ο Μέσι δεν είναι πια εδώ – Το πρώτο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα στη νέα εποχή

Ο Μέσι δεν είναι πια εδώ – Το πρώτο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα στη νέα εποχή

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νου» για την πρεμιέρα της La Liga και θα πρέπει να δείξει ότι αρχίζει να ζει και χωρίς τον Λιονέλ Μέσι.

Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς έως και ιστορικό το αποψινό (21:00) παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Σοσιεδάδ για την πρεμιέρα της La Liga. Θα είναι η πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια που οι Καταλανοί θα αγωνιστούν σε επίσημο παιχνίδι και δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ τους ο Λιονέλ Μέσι.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου αλλά και του ποδοσφαίρου πιθανότατα, ανήκει πλέον στην Παρί Σεν Ζερμέν και οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτό. Πρώτο ματς που θα δείξουν αν μπορούν να τα καταφέρουν, αυτό κόντρα στους Βάσκους.

Τα προβλήματα για τον Ρόναλντ Κούμαν δεν λείπουν. Τουλάχιστον όμως θα έχει τις μεταγραφές στη διάθεσή του αφού χάρη στον Πικέ που δέχθηκε σημαντική μείωση στις αποδοχές του, οι Καταλανοί κατάφεραν να δηλώσουν έστω και στο παρά πέντε τους Ντεπάι, Γκαρθία και Μανάι. Εκτός θα είναι μόνο ο τραυματίας Αγκούερο, όσον αφορά στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Ο Νέτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια αφού ο Τερ Στέγκεν αναρρώνει από τον τραυματισμό του, Ντεστ και Άλμπα στα άκρα της άμυνας με τους Πικέ και Αραούχο στα στόπερ. Ντε Γιονγκ, Πέδρι και Μπουσκέτς θα είναι στη μεσαία γραμμή και την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ντεπάι, Γκριεζμάν και Μπρεϊθγουέιτ.

Κάτι λιγότερο από 30.000 κόσμος επιτρέπεται να βρεθεί στις κερκίδες του «Καμπ Νου» λόγω των περιορισμών αλλά έστω κι έτσι δεν αναμένεται να υπάρξει sold out καθώς ακόμα είναι πολύ νωπό το σοκ της φυγής του Μέσι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ