Αντσελότι – «Ο Μπενζεμά είναι πιο ολοκληρωμένος σήμερα»

Αντσελότι – «Ο Μπενζεμά είναι πιο ολοκληρωμένος σήμερα»

Μέλι έσταξε για τον Καρίμ Μπενζεμά ο Ιταλός τεχνικός μετά τη νίκη της Ρεάλ στην πρεμιέρα επί της Αλαβές.

Ειδική αναφορά στον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στην εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Αλαβές, σημειώνοντας δύο τέρματα, έκανε ο Κάρλο Αντσελότι, λίγο μετά το τέλος του αγώνα για την πρεμιέρα της La Liga.

«Είναι ένας παίκτης που έχει την ικανότητα να διαβάζει πολύ καλά τις διαφορετικές καταστάσεις του αγώνα και να βοηθά στην άμυνα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και συνέχισε: «Η συζήτηση για επιθετικό, φαίνεται μειωτική για τον Μπενζεμά. Σε σύγκριση με τον Καρίμ που ήξερα ότι πριν από πέντε χρόνια, είναι πολύ πιο ολοκληρωμένος παίκτης και διαθέτει πιό ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Ημασταν αργοί στο να βγάλουμε την μπάλα από την άμυνα μας και στην πίεση που ασκήσαμε. Δεν είχαμε το θάρρος να πάμε ψηλά, όταν μπορούσαμε και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ΄ αυτό. Ο Νάτσο έχει την ικανότητα να παραμένει συγκεντρωμένος για 90, ακόμη και 91 ή 92 λεπτά. Κατά τη γνώμη μου στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν δύο τύποι αμυντικών. Οι αισιόδοξοι αμυντικοί και οι απαισιόδοξοι. Ο Νάτσο είναι ένας απαισιόδοξος αμυντικός, γιατί πάντα πιστεύει ότι κάτι μπορεί να συμβεί, οπότε παραμένει πάντα προσεκτικός μέχρι το τέλος του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ