Σεβίλλη – Ράγιο Βαγιεκάνο 3-0

Σεβίλλη – Ράγιο Βαγιεκάνο 3-0

Εύκολο ήταν το έργο της Σεβίλλη στον πρεμιέρα, όπου «καθάρισε» τη Ράγιο Βαγιεκάνο με 3-0.

Με το… δεξί μπήκε στη φετινή σεζόν η Σεβίλλη, η οποία δεν δυσκολεύτηκε καθόλου κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο και πανηγύρισε τη νίκη με 3-0 για την 1η αγωνιστική της La Liga.

Οι Ανδαλουσιάνοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και σε αυτό βοήθησε ο Έρικ Λαμέλα, ο οποίος ήταν σε εξαιρετική μέρα και πέτυχε δύο τέρματα, ενώ το άλλο το έβαλε ο Εν Νεσίρι.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν από νωρίς με 10 παίκτες όταν ο τερματοφύλακας τους, Ζιντάν, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και έστειλε την ομάδα του Λοπετέγκι στην άσπρη βούλα. Στο 19′ ο Εν Νεσίρι, που ανέλαβε την εκτέλεση του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ.

Στο 55′ ο Έρικ Λαμέλα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, ενώ στο 79′ ο Αργνετινός άσος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ντμίτροβιτς, Νάβας, Ρεκίκ (52’ Γκόμες), Κουντέ, Κάρλος, Ακούνια, Φερνάντο (89’ Ρομέρο), Χορδάν (84’ Ορτίθ), Όσκαρ, Ιντρίσι (46’ Λαμέλα), Εν Νεσιρί

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ζινταν, Γκαρσία, Μπάλιου, Μάριο Σουάρεθ, Κατένα, Άλβαρο Γκαρσία, Όσκαρ Βαλεντίν, Κομεσάνια (61’ Μερκελάνθ), Εντεκά (71’ Μπεμπέ), Τρέχο (19’ Ντιμιτριέβσκι), Παλαθόν (61’ Σις)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ