Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανεώνει και με τον Βαλβέρδε (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανεώνει και με τον Βαλβέρδε (pic)

Ο Φέντε Βαλβέρβε είναι ο επόμενος στη λίστα προς ανανέωση παίκτης για την Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Μερένγκες να θέλουν να επεκτείνουν την συνεργασία τους με τον Ουρουγουανό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει φωτιά και δεν σταματά να ανανεώνει τα συμβόλαια σημαντικών ποδοσφαιριστών της. Μετά τους Τιμπό Κουρτουά και Καρίμ Μπενζεμά, οι οποίοι ήταν οι δύο τελευταίες περιπτώσεις στη λίστα, σειρά θα πάρει ο Φέντε Βαλβέρδε.

Ο 23χρονος Ουρουγουανός κεντρικός χαφ βρίσκεται από το 2018 στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ, ενώ το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το 2025. Παρόλα αυτά η «Βασίλισσα» θέλει να τον επιβραβεύσει για τις εμφανίσεις του και να του προσφέρει νέα σύμβαση με άκρως καλύτερες οικονομικές απολαβές.

Την είδηση έφερε στο φως ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος αναφέρει πως η επιθυμία για επέκταση της συνεργασίας είναι κοινή και από τις δύο πλευρές. Η συμφωνία θεωρείται κλεισμένη, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έρθουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Βάλβερδε ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Πενιαρόλ, για να ακολουθήσει το 2016 η μεταγραφή του στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, πριν γίνει μόνιμος παίκτης της Ρεάλ από το 2018.

Με τους Μερένγκες μετράει 103 συμμετοχές, πέντε γκολ και έξι ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ