Χάινερ – «Με εξέπληξε ο Αλαμπά που φίλησε το σήμα της Ρεάλ»

Χάινερ – «Με εξέπληξε ο Αλαμπά που φίλησε το σήμα της Ρεάλ»

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Χέρμπερτ Χάινερ δήλωσε έκπληκτος με την κίνηση του Αλάμπα να φιλήσει το σήμα της Ρεάλ Μαδρίτης στην παρουσίασή του.

Ο Αλάμπα άφησε μετά από πολλά χρόνια την Μπάγερν Μονάχου και σε ηλικία 29 ετών έκανε το βήμα για την Ρεάλ Μαδρίτης. Το συμβόλαιο του Αυστριακού έληγε το καλοκαίρι και η Βασίλισσα κατάφερε να τον κάνει δικό της ως ελεύθερο.

Στην παρουσίασή του, ο Αλάμπα έκανε την κίνηση να φιλήσει το σήμα της Ρεάλ, κάτι που άφησε έκπληκτο τον πρόεδρο της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ, όπως είπε ο ίδιος σε δηλώσεις του στην Bild: «Με εξέπληξε που φίλησε το σήμα της Ρεάλ μετά από τόσα χρόνια που ήταν μαζί μας, αλλά έτσι είναι η ζωή».

Παράλληλα, ο Χάινερ μίλησε και για άλλα πράγματα που απασχολούν το περιβάλλον των Βαυαρών και όχι μόνο. Αρχικά σχολίασε τις κινήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, λέγοντας: «Ακόμα αναρωτιέμαι πως είναι συμβατό αυτό που έκανε η Παρί με το Financial Fair Play. Πρέπει να το παρακολουθήσουμε από κοντά. Δεν είναι τα έξοδα για τις μεταγραφές, αλλά οι μισθοί των παικτών όπως οι Μέσι, Ράμος, Χακίμι και Ντοναρούμα».

Δεν άφησε επίσης ασχολίαστη την φερόμενη κίνηση του Λεβαντόφσκι να ζητήσει να αποχωρήσει από την Μπάγερν, με τον Χάινερ να αποφεύγει να μιλήσει για αυτό: «Δεν πρέπει να επεκτείνουμε τώρα το συμβόλαιό του. Μένουν ακόμα δύο χρόνια στη συμφωνία μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ