Κούμαν για Εμπαπέ – «Ακατανόητο να δίνονται τέτοια ποσά για ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή»

Κούμαν για Εμπαπέ – «Ακατανόητο να δίνονται τέτοια ποσά για ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή»

Ο Ρόναλντ Κούμαν είπε σε δηλώσεις του πως η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά ομάδες όπως οι Σίτι, Γιουνάιτεντ και Παρί, ενώ έδωσε και τις «ευχές» του στη Ρεάλ για τον Εμπαπέ, αν και θεωρεί ακατανόητο το ποσό που προσφέρει η Βασίλισσα.

Η Μπαρτσελόνα του Ρόναλντ Κούμαν ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Χετάφε στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της La Liga. Οι Μπλαουγκράνα έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα έχοντας μία νίκη και μία ισοπαλία απέναντι στις ομάδες της Βασκονίας, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Ολλανδός τεχνικός της Μπαρτσελόνα παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι και απάντησε στις ερωτήσεις που αφορούσαν την οικονομική δυναμική της ομάδας, αλλά και την πιθανότητα η Ρεάλ Μαδρίτης να αποκτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Αρχικά ανέφερε για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Οικονομικά, η ομάδα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί συλλόγους όπως οι Σίτι, Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν. Πρέπει να το αποδεχθούμε και να δουλέψουμε ώστε να αλλάξουμε τα πράγματα».

Στη συνέχεια, έδωσε τις «ευχές» του και στην Ρεάλ για να ολοκληρώσει την μεγάλη μεταγραφή του Γάλλου σταρ: «Αν έχουν τα λεφτά, ας τον υπογράψουν. Είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Και εγώ θα ήθελα να έχω τον Εμπαπέ στην ομάδα μου».

Τόνισε όμως πως: «είναι ακατανόητο να πληρώνεις τόσο για έναν ποδοσφαιριστή, βλέποντας πως είναι ο κόσμος αυτή τη στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ