Πακέτο Εμπαπέ και Χάαλαντ θέλει η Ρεάλ το επόμενο καλοκαίρι

Πακέτο Εμπαπέ και Χάαλαντ θέλει η Ρεάλ το επόμενο καλοκαίρι

Δεν το βάζει κάτω η Ρεάλ παρά τη φετινή της αποτυχία στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Απογοητευμένος έως και ενοχλημένος είναι ο Φλορεντίνο Πέρεθ από την άρνηση των διοικούντων την Παρί Σεν Ζερμέν να παραχωρήσουν τον Κιλιάν Εμπαπέ στους Μαδριλένους. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι «μερένχες» προσέφεραν συνολικά 200 εκατομμύρια ευρώ για να πάρουν στην Μαδρίτη τον νεαρό παγκόσμιο πρωταθλητή από εφέτος, όμως τελικά θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Τον ερχόμενο Ιούνιο, θα λήξει το συμβόλαιο του 22χρονου Εμπαπέ με τον γαλλικό σύλλογο και θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι η Μαδρίτη. Μάλιστα, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca», η σχετική συμφωνία δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί τον προσεχή Ιανουάριο, ενώ η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει να πάρει στην ισπανική πρωτεύουσα και τον έτερο κορυφαίο επιθετικό του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον 21χρονο Νορβηγό άσο της Ντόρτμουντ, Ερλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος -εάν ολοκληρωθούν οι δύο μεταγραφές- θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Εμπαπέ.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, σε έναν χρόνο από σήμερα, η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει στις τάξεις τους καλύτερους επιθετικούς της σύγχρονης εποχής και μάλιστα χωρίς να… ξοδευθεί ιδιαίτερα, καθώς ο Εμπαπέ θα αποκτηθεί με μηδενικό κόστος ως ελεύθερος, ενώ για τον Χάαλαντ, θα απαιτηθούν τα 75 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπονται στην σχετική ρήτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ