Γκριεζμάν – Ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους στην Ατλέτικο

Γκριεζμάν – Ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους στην Ατλέτικο

Ο Γκριεζμάν επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του την Ατλέτικο Μαδρίτης και αναμένεται να γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές.

Μετά από δύο χρόνια ο Γκριεζμάν αφήνει την Μπαρτσελόνα και επιστρέφει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε όλα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και μάλιστα λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Έτσι, βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο Γκριεζμάν επιστρέφει δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης για ένα χρόνο.

Αρχικά η Μπαρτσελόνα θα λάβει το ποσό των 10 εκατομμυρίων για τον δανεισμό του Γάλλου επιθετικού και αν στο τέλος της χρονιάς έχουν επιτευχθεί η συμφωνημένη όροι η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι υποχρεωμένη να καταβάλει 40 εκατομμύρια ευρώ στους Καταλανούς για την αγορά του παίκτη.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν επιστρέφει στην ομάδα του Σιμεόνε με λιγότερα χρήματα από ότι λάμβανε ετησίως στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο αναμένεται να είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο Μαδρίτης για τη φετινή χρονιά.

Οι απολαβές του Γάλλου επιθετικού θα φτάσουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ ποσό, το οποίο λαμβάνουν και οι Σοάρες, Όμπλακ και Κόκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ