Πικέ – «Υπήρχε ένταση με τον Γκουαρδιόλα, ήμουν έτοιμος να φύγω»

Πικέ – «Υπήρχε ένταση με τον Γκουαρδιόλα, ήμουν έτοιμος να φύγω»

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή και αποκάλυψε πως ήθελε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στην τελευταία χρόνια του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Όρεξη για κουβέντα και για αποκαλύψεις είχε ο Ζεράρ Πικέ μιλώντας στην πρεμιέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής La Sotana.

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Μέσι, στην κριτική που δέχεται ο Σαμουέλ Ουμτιτί, στην αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ενώ αποκάλυψε πως ήταν έτοιμος να φύγει από τους «μπλαουγκράνα» την τελευταία σεζόν του Πεπ Γκουαρδιόλα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αποχώρηση του Μέσι: «Ο Λαπόρτα μας κάλεσε για να μας ενημερώσει. Ο σύλλογος περίμενε να δει τι συνέβη με τον Λίο επειδή η συμφωνία ήταν εκεί. Οι αρχηγοί μείωσαν τον μισθό για να μπορέσουν να πέσουν οι υπογραφές».

Για τον Ουμτιτί: «Τηρεί όλες τις υποχρεώσεις τους. Η στάση του είναι άψογη. Δεν έχει χάσει ποτέ προπόνηση. Ένα άλλο πράγμα είναι ποιος υπέγραψε τη σύμβαση, ένας πρόεδρος που ψηφίστηκε από τους εταίρους. Γιατί τον δαγκώνουμε; Οι άνθρωποι πρέπει να είναι πιο ενσυναίσθητοι. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σε μια εταιρεία για 30 χρόνια και δεν κάνουν τίποτα».

Για το πότε θα αποσυρθεί: «Πηγαίνω σεζόν με τη σεζόν. Πάντα πιστεύω ότι είναι η τελευταία και αν τότε υπάρχει και άλλο, τότε τέλεια. Την ημέρα που θα δω ότι δεν μπορώ να δώσω περισσότερα στην ομάδα, τότε θα φύγω. Πάντα ήξερα πώς να διαχειρίζομαι το σώμα μου. Όταν έφτασα στη Μπαρτσελόνα, ήταν περισσότερο από τον ήλιο και όλοι μου είπαν ότι δεν θα φτάσω τα 34 ως ποδοσφαιριστής. Αν οι άνθρωποι ήξεραν το 5% του πρώτου έτους μου θα μου έλεγαν τα πάντα. Είναι επίσης αλήθεια ότι η συναισθηματική σταθερότητα ήταν το κλειδί για μένα».

Για τον Πεπ Γκουαρδιόλα: «Στην τελευταία του σεζόν υπήρχε μεγάλη ένταση. Νομίζω ότι ο Μουρίνιο μας φόβιζε όλους. Ο Πεπ απαιτεί τον μέγιστο έλεγχο σε όλα. Έβγαινα με τη Σακίρα και όλα άλλαξαν μαζί του. Είχα μεγάλη πίεση και μάλιστα σκέφτηκα να φύγω για τη σεζόν 2011/12. Υπέφερα πολύ τον τελευταίο χρόνο του Πεπ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ