Οσασούνα – Βαλένθια 1-4

Οσασούνα – Βαλένθια 1-4

Στο καλύτερο ξεκίνημα της την τελευταία εξαετία, η Βαλένθια πέρασε με 4-1 από την έδρα της Οσασούνα και έπιασε στην κορυφή την Ατλέτικο.

Ασταμάτητη η Βαλένθια πέρασε και από την Παμπλόνα με το εντυπωσιακό 4-1 επί της Οσασούνα. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές οι «νυχτερίδες» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ατλέτικο έχοντας 10 βαθμούς. Αυτό είναι το καλύτερο ξεκίνημα της ομάδας στην τελευταία εξαετία ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για να φτάσει πέρσι τις τρεις νίκες που έχει ήδη φέτος, χρειάστηκε εννιά αγώνες στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 5′ η Οσασούνα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ρουμπέν Γκαρσία από τον Γκιγιαμόν και ο Μονκαγιόλα έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα. Αυτό ήταν και το… λάθος των γηπεδούχων καθώς ακολούθησε καταιγισμός από τη Βαλένθια.

Ο Βας στο 18′ άγγιξε το 1-1 με τρομερή έμπνευση και στο 25′ ο Μάξι Γκόμες με πλασέ από ασίστ του Σολέρ ισοφάρισε. Στο 48′ ήρθε και η ανατροπή με τον Γουέδες να σκοράρει με σέντρα σουτ για το 1-2. Επτά λεπτά μετά, ο ίδιος παίκτης με απίθανο σουτ έκανε και το 1-3 για να βάλει το κερασάκι στις καθυστερήσεις ο Αλντερέτε με κεφαλιά για το 1-4.

Οσασούνα: Σέρτζιο Ερέρα, Μανού Σάντσεθ (81’ Κότε), Αριδάνε, Νταβίντ Γκαρσία, Νάτσο Βιδάλ, Τορό (57’ Άβιλα), Ρουμπέν Γκαρσία (81’ Ινίγο Πέρεθ), Μπράσανατς, Μονκαγιόλα, Ιμπάνιεθ (57’ Τόρες), Κίκε (81’ Οντιβέρος)

Βαλένθια: Μαμαρντασβίλι, Γκάμπριελ, Γκαγιά (46’ Ντούρο), Αλντερέτε (82’ Ντιακαμπί), Βας, Γκιγιαμόν, Κορέια, Γουέδες (86’ Μάρκος Αντρέ), Τσερίσεβ (45+2’ Φουλκιέ), Σολέρ (86’ Μούσα), Γκόμες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ