Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Λας Πάλμας 1-1

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Λας Πάλμας 1-1

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με τη Λας Πάλμας στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της La Liga. Το αποτέλεσμα δεν βόλεψε καμία εκ των δύο ομάδων, καθώς βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και έχασαν κι άλλο πολύτιμο έδαφος στη μάχη που δίνουν για να μην υποβιβαστούν στη δεύτερη κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν […]

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με τη Λας Πάλμας στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της La Liga. Το αποτέλεσμα δεν βόλεψε καμία εκ των δύο ομάδων, καθώς βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και έχασαν κι άλλο πολύτιμο έδαφος στη μάχη που δίνουν για να μην υποβιβαστούν στη δεύτερη κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί άνοιξαν το σκορ στο Ριαθόρ στο 4′ με τον Χαλίλοβιτς o οποίος στη συνέχεια έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 22′ ο Ραούλ Αλμπεντόσα ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λούκας Πέρεθ. Το 1-1 έμελλε να είναι το τελικό σκορ που φέρνει πιο κοντά στον υποβιβασμό τις δύο ομάδες.

Η Λας Πάλμας έχει 21 πόντους, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 20, ενώ η 17η του βαθμολογικού πίνακα Λεβάντε απέχει έξι βαθμούς έχοντας 27.

Δείτε τις φάσεις του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ