Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπιλμπάο 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπιλμπάο 0-0

Ατλέτικο και Μπιλμπάο έμειναν στο 0-0 στη Μαδρίτη με την ομάδα του Σιμεόνε να στέκεται μάλιστα και τυχερή στο τέλος. Αποβλήθηκε στο 78' ο Ζοάο Φέλιξ.

Γκέλα για την Ατλέτικο στο «Wanda Metropolitano». Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε ήταν απογοητευτική κόντρα στην Μπιλμπάο με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και τους γηπεδούχους να αισθάνονται μάλλον τυχεροί με τον βαθμό. Από το 78′ οι «ροχιμπλάνκος» έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζοάο Φέλιξ με δύο κίτρινες σε ένα λεπτό.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Γκριεζμάν με προβολή βρήκε το πλαϊνό δίχτυ, στη μοναδική ευκαιρία των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο. Στο 48′ ο Ομπλακ νίκησε σε τετ α τετ τον Ουίλιαμς ενώ στο 75’ το συρτό σουτ του Γιορέντε βρήκε στο δοκάρι της Μπιλμπάο.

Στο 79′ αποβλήθηκε ο Φέλιξ με δύο κίτρινες σε ένα λεπτό και στο 90+1′ ο Βιγιαλίμπρε αστόχησε απέναντι από τον Όμπλακ σε μοναδική ευκαιρία.

Ατλέτικο: Όμπλακ, Τρίπιερ (76’ Κούνια), Σάβιτς, Χιμένεθ, Ερμόσο, Λόντι (55’ Ερέρα), Κοντογκμπιά (55’ καρασκό), Γιορέντε, Ντε Πολ, Γκριεζμάν (55’ Σουάρες), Κορέα (60’ Φέλιξ).

Μπιλμπάο: Σιμόν, Λέκουε, Βιβιάν, Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα, Βενσεδόρ (79′ Βέσγα), Ντάνι Γκαρσία (83′ Θάραγα), Μπερενγκέρ, Μουνιαΐν (81′ Μορσίγιο), Ραούλ Γκαρσία (63’ Βιγιαλίμπρε), Ινιάκι Ουίλιαμς (63’ Νίκο Ουίλιαμς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ