Έλτσε – Λεβάντε 1-1 – Ισόπαλες αναδείχθηκαν οι δύο ομάδες

Έλτσε – Λεβάντε 1-1 – Ισόπαλες αναδείχθηκαν οι δύο ομάδες

Ισοπαλία ανάμεσα στις Έλτσε και Λεβάντε σε αναμέτρηση που διεξήχθη στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της La Liga.

Η Έλτσε υποδέχτηκε στο Estadio Martínez Valero την Λεβάντε σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της La Liga.

Οι γηπεδούχοι προερχόντουσαν από την εκτός έδρας νίκη επί της Χετάφε την προηγούμενη αγωνιστική(0-1), ενώ οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ακόμα ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, από την εντός έδρα ισοπαλία με την Ράγιο Βαγεκάνο(1-1).

Η Έλτσε μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε την κατοχή καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Στο 7ο λεπτό ο Μορέντε αστόχησε από κοντά, με το γκολ των γηπεδούχων να έρχεται στο 35ο λεπτό όταν ο Μπενεντέτο έφυγε στην κόντρα από αριστερά και σούταρε στα σώματα, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Λούκας Πέρεθ που με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0.

Η Λεβάντε μπήκε πιο δυναμικά στο 2ο ημίχρονο της αναμέτρησης, ψάχνοντας την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 55’ όταν μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα της Έλτσε, ο Μοράλες έφυγε μόνος απέναντι στον Κασίγια πλασάροντας σωστά για το 1-1.

Στην συνέχεια και οι δύο ομάδες δημιουργούσαν ευκαιρίες με πρωταγωνιστές να γίνονται οι δύο τερματοφύλακες. Κάπως έτσι, έμεινε το τελικό σκορ με τις Έλτσε και Λεβάντε να παίρνουν από έναν βαθμό.

Έλτσε: Κασίγια, Μόχικα, Ρόκο (77’ Μπαραγάν), Βερδού, Ντιέγκο Γκονζάλες, Ομάρ Μασκαρέλ (85’ Μαρκόνε), Παλάσιο, Γκόυτι, Μπενεντέτο (61’ Μίγια), Λούκας Πέρεθ (76’ Καρίγιο), Μορέντε (61’ Παστόρε)

Λεβάντε: Κάρδενας, Πόστιγο (81’ Μουστάφι), Βέθο, Κλερκ, Ντουάρτε, Σον, Μοράλες (77’ Μαρτί), Μάλσα (80’ Ρομπέρ Πιέρ), Πεπελού (71’ Ραντόγια), Πάμπλο Μαρτίνεθ, Ντάνι Γκόμεθ (71’ Καντερό)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ