Σιμεόνε για Σουάρες – «Είναι φυσιολογικό να χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει»

Σιμεόνε για Σουάρες – «Είναι φυσιολογικό να χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει»

Ο Ντιεγκο Σιμεόνε μίλησε στην συνέντευξη τύπου πριν τον αυριανό αγώνα (21/9) της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Χετάφε, σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση του Λουίς Σουάρες αλλά και για το γεγονός ότι η ομάδα πρέπει φέτος να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τρίτης (21/9) την Χετάφε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της La Liga. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έκανε δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα, και ρωτήθηκε σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, όπως επίσης και για τον Λουίς Σουάρες και Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Σιμεόνε, δικαιολόγησε την αγωνιστική κατάσταση του Ουρουγουανού επιθετικού, κρίνοντας πως χρειάζεται χρόνο να επανέλθει, πράγμα το οποίο είναι φυσιολογικό.

«Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες που διαθέτω, και καταλαβαίνω ότι ο Λουίς μπήκε στις προπονήσεις τελευταίος μαζί με τους Τρίπιερ και Λόντι. Όταν υπήρχε το διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, έπρεπε να ακολουθήσουμε την άποψη των γιατρών και να σταματήσουμε, όποτε είναι φυσιολογικό να χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί στην καλύτερη φόρμα. Είναι το καλύτερο για την ομάδα», δήλωσε ο προπονητής της Ατλέτικο.

Όσο αφορά στην αγωνιστική κατάσταση της Ατλέτικο έως τώρα ο 51χρονος τεχνικός ανέφερε πως,

«Οι παίκτες με ξέρουν πολύ καιρό τώρα, και γνωρίζουν ότι δε ψάχνω για δικαιολογίες, απλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, είναι γνωστό ότι οι παίκτες είναι καλοί στο γήπεδο. Είναι η δουλειά μας πάνω απ’ όλα. Ό,τι και να έχει συμβεί δεν ενδιαφέρει κανέναν, το μόνο που νοιάζει τον κόσμο είναι όταν βγαίνουν στο γήπεδο οι παίκτες να είναι καλοί και να κάνουν σωστά τη δουλειά τους».

«Από την αρχή της σεζόν και έχοντας παρακολουθήσει παιχνίδια πολλών ομάδων και συνεχίζω να επιβεβαιώνω, ότι η δύναμη θα κάνει τη διαφορά. Όλοι παίζουν καλά, τρέχουν, πιέζουν, φτάνουν στην αντίπαλη εστία με ευκολία, και στο τέλος του παιχνιδιού κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στις ομάδες», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Τσόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ