Σίγα μην το χάσει ο Ελ Αραμπί… (vid)

Σίγα μην το χάσει ο Ελ Αραμπί… (vid)

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί παραμένει ο πιο γρήγορος σκόρερ στην ιστορία της Γρανάδα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, παρά την σημερινή προσπάθεια του Ντουάρτε να τον ξεπεράσει.

Ο Ντομίνγκος Ντουάρτε έδωσε το προβάδισμα στη Γρανάδα εναντίον της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου, αλλά το γκολ του ήταν και ένα από τα πιο γρήγορα που έχει σκοράρει παίκτης της ομάδας του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Για την ακρίβεια, στα 82 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, είναι το τρίτο στη σχετική λίστα. Όσο για το ρεκόρ, το έχει ένας «ερυθρόλευκος»: ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός στράικερ είχε σκοράρει 42 δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, ανοίγοντας το σκορ για τη Γρανάδα σε ματς με τη Μάλαγα στις 4 Οκτωβρίου του 2014.

Ανάμεσα στον Ντουάρτε και στον Ελ Αραμπί μεσολαβεί επίσης ο Χάιμε Ρομέρο, ο οποίος είχε χριστεί σκόρερ κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στο 73 δευτερόλεπτα, στις 11 Απριλίου του 2012.

Για την ιστορία, ο Ελ Αραμπί έπαιξε στη Γρανάδα για τέσσερα χρόνια, από το καλοκαίρι του 2012 έως το καλοκαίρι του 2016 και σε 134 συμμετοχές σκόραρε 44 γκολ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ