Λαπόρτα – «Το μέλλον του Κούμαν δεν θα κριθεί σήμερα»

Λαπόρτα – «Το μέλλον του Κούμαν δεν θα κριθεί σήμερα»

Ο Ζοάν Λαπόρτα, σε δηλώσεις του, ξεκαθάρισε πως το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν δεν θα κριθεί από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την Κάντιθ.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα, υποστήριξε σήμερα τον Ολλανδό προπονητή των Καταλανών, Ρόναλντ Κούμαν, μία ημέρα αφότου ο Ολλανδός διάβασε μια δήλωση στη συνέντευξη Τύπου, ζητώντας υπομονή, αποφεύγοντας στη συνέχεια να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Ο Λαπόρτα, ο οποίος μιλούσε στο Κάντιθ, πριν από τη αποψινή συνάντηση της Μπαρτσελόνα με τους Ανδαλουσιανούς για το πρωτάθλημα, είπε ότι το διοικητικό συμβούλιο δεν θα αποφύγει τις σκληρές αποφάσεις εάν χρειαστεί να ληφθούν, και πρόσθεσε ότι θα ήθελε ο σύλλογος να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο.

«Το μέλλον του Κούμαν δεν θα αποφασιστεί απόψε. Είναι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και θέλουμε τα πράγματα να πάνε καλά γι αυτόν», είπε ο Λαπόρτα.

«Οι προπονητές, όχι μόνο ο Κούμαν, καθορίζονται προφανώς πολύ από τα αποτελέσματά τους και στην περίπτωση της Μπαρτσελόνα επίσης από το στυλ παιχνιδιού. Αλλά ο Κούμαν είναι ο προπονητής μας και σήμερα είμαστε μαζί του.

Για εμάς, το διοικητικό συμβούλιο, δεν έχουμε κανένα θέμα λήψης οποιουδήποτε είδους απόφασης και πρέπει να τις παίρνουμε μερικές φορές.Εάν χρειαστεί, είτε πρόκειται για οικονομικό, αθλητικό ή κοινωνικό θέμα, θα το κάνουμε».

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 8η θέση της βαθμολογία στη LaLiga με οκτώ βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, οκτώ πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης που έχει παίξει δύο παιχνίδια περισσότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ