ΜακΜάναμαν – «Ο Χάαλαντ προτιμά να παίξει στη Ρεάλ»

ΜακΜάναμαν – «Ο Χάαλαντ προτιμά να παίξει στη Ρεάλ»

Ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Στιβ Μακμάναμαν σε δηλώσεις του τόνισε ότι βλέπει το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ στους Μερέγχες.

Ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Στιβ Μακμάναμαν ρωτήθηκε για το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ και δήλωσε πως πιστεύει ότι θα καταλήξει στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ.

Ο Στιβ Μακμάναμαν στις δηλώσεις τόνισε πως βλέπει το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ πιο κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης παρά σε κάποιον άλλο σύλλογο της Ευρώπης. Ακόμα τόνισε πως τόσο το στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή όσο και ο ίδιος προτιμά την Ρεάλ Μαδρίτης να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του μετά την Ντόρτμουντ.

Επιπλέον, ο Μακμάναμαν εξέφρασε την άποψη ότι ο Νορβηγός επιθετικός δεν υπάρχει περίπτωση να μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Λίβερπουλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στιβ Μακμάναμαν:   

«Δεν πιστεύω ότι η Λίβερπουλ θα μπορέσει να τον αποκτήσει το επόμενο καλοκαίρι. Αντίθετα θεωρώ ότι ο Χάαλαντ προτιμά να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Του αρέσει ο σύλλογος, αλλά και ο τρόπος ζωής των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε ένα τέτοιο κλαμπ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ