«Μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα ο Τσάβι»

«Μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα ο Τσάβι»

Σύμφωνα, με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο Τσάβι είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα «νοσεί». Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν έχει δυο συνεχόμενες γκέλες κόντρα στην Γρανάδα (1-1) και την Κάντιθ (0-0) και βρίσκεται στο -7 (με ματς λιγότερο) από την κορυφή και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το μέλλον του Ολλανδού τεχνικού μοιάζει αβέβαιο. Μέχρι πρότινος φαίνεται να είχε την στήριξη του Ζουάν Λαπόρτα, ωστόσο τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα τον φέρνουν με το ένα πόδι εκτός Καμπ Νου.

Παράλληλα, ισπανικά μέσα, αναπαράγουν την επόμενη μέρα της Μπαρτσελόνα στην μετά Κούμαν εποχή. Δεν είναι κρυφό μυστικό, ότι οι Μπλαουγκράνα θέλουν να επαναφέρουν στην Βαρκελώνη τον Τσάβι Ερνάντες. Και μάλιστα, με τον ισπανικό τύπο, η άλλοτε δόξα του συλλόγου είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσα.

Μάλιστα, η Mundo Deportivo έχει αφιερώσει το πρωτοσέλιδο της στον προπονητή της Αλ Σαντ: «Ο Τσάβι μεγαλώνει», αναφέρει χαρακτηριστικά. Με την ισπανική εφημερίδα να επισημάνει τις ποδοσφαιρικές ιδέες του Τσάβι, τονίζοντας ότι είναι ο κατάλληλος να αναλάβει την Μπαρτσελόνα στην μετά Μέσι εποχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ