Βαράν: «Ο Λουκάκου είναι ο πιο δυνατός επιθετικός στον κόσμο»

Βαράν: «Ο Λουκάκου είναι ο πιο δυνατός επιθετικός στον κόσμο»

Ο Ράφαελ Βαράν σε συνέντευξή του τόνισε πως ο Ρομέλου Λουκάκου είναι ο δυνατότερος επιθετικός στον κόσμο και ο πιο δύσκολος να αντιμετωπίσει ένας αμυντικός.

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραφαέλ Βαράν εξέφρασε την άποψη ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στο δυναμικό της τον δυνατότερο επιθετικό του κόσμου, εννοώντας φυσικά τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ο αγγλικός σύλλογος απέκτησε τον Βέλγο διεθνή από την Εβερτον με 85 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017. Μέχρι τώρα, έχει σκοράρει 10 φορές σε εννέα συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα στο ξεκίνημα της θητείας του και στη συνέχεια πρόσθεσε άλλες 29 εμφανίσεις για να ξεπεράσει τα 20. Ο Βαράν μίλησε για τον Λουκάκου τονίζοντας πως είναι πολύ δύσκολο να τον μαρκάρει αμυντικός.

«Προτιμώ να έχω αντιπάλους γρήγορους παίκτες. Λόγω του στιλ μου, νιώθω ότι μπορώ να τους ελέγξω καλύτερα. Όταν όμως έχουν περισσότερη δύναμη, πρέπει να περάσω την μπάλα πιο μπροστά και δυσκολεύομαι. Παράδειγμα ο Λουκάκου. Είναι ο πιο δυνατός επιθετικός στον κόσμο. Καθαρή δύναμη. Πρέπει να παίξεις διαφορετικά εναντίον του για να τον νικήσεις και είναι πολύ δύσκολο», σχολίασε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ