Ρεάλ Μαδρίτης – Ο Πέρεθ «έταξε» Μπαπέ σε φιλάθλους μετά από τρακάρισμα! (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης – Ο Πέρεθ «έταξε» Μπαπέ σε φιλάθλους μετά από τρακάρισμα! (vid)

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μετά την αποχώρηση του από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ενεπλάκη σε ένα τροχαίο χωρίς ωστόσο να γίνει κάτι σοβαρό, στο οποίο έταξε σε φιλάθλους της ομάδας ότι θα φέρει τον Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ το 2022.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρέμεινε στο 0 – 0 με την Βιγιαρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για την 7η αγωνιστική της La Liga, ωστόσο τα highlights εκτυλίχθηκαν την ώρα της αναχώρησης του Φλορεντίνο Πέρεθ από το γήπεδο. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της Βασίλισσας ενεπλάκη σε ένα τρακάρισμα κατά την αναχώρηση του, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι σοβαρό, με τους οπαδούς της ομάδας που ήταν μάρτυρες να σπεύδουν να δουν εάν είναι καλά στην υγεία του και φυσικά να τον ρωτήσουν για μεταγραφές!

Ο Πέρεθ ανταποκρίθηκε στην προσέγγιση των φιλάθλων ενημερώνοντας τους ότι δεν έγινε και κάτι σοβαρό, και απλώς τράκαρε ελάχιστα λόγω της έλευσης διερχόμενου αυτοκινήτου. Ωστόσο δεν δίστασε να τάξει στους φιλάθλους ότι θα φέρει τον Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης με τη φράση «του χρόνου», υπονοώντας ότι ο Γάλλος άσος θα έρθει το 2022 στη Μαδρίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ