Ο Πικέ το πήγε σε… άλλο επίπεδο (vid)

Ο Πικέ το πήγε σε… άλλο επίπεδο (vid)

Ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσε πως στις 14 Οκτωβρίου θα διοργανώσει ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα... μπαλονιού, με τη συμμετοχή 16 εθνικών χωρών.

Ο Ζεράρ Πικέ αποφάσισε να το πάει σε… άλλο επίπεδο.

Ο κεντρικός αμυντικός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Ισπανού streamer Ιμπάι Γιάνος και ανακοίνωσε πως στις 14 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα το παγκόσμιο πρωτάθλημα… μπαλονιού.

Συνδιοργανωτής θα είναι ο Γιάνος, με τον Πικέ να δηλώνει σχετικά: «Ντρέπομαι λίγο να το πω. Καταρχάς, είναι μια ιδέα αρκετά διασκεδαστική και μου θυμίζει αυτά που συνήθιζα να κάνω όταν ήμουν μικρός. Μας προέκυψε να το κάνουμε εδώ και λίγο καιρό, σκεφτόμασταν συνεχώς το ιδανικό format και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα παγκόσμιο κύπελλο. Θα συμμετάσχουν 16 χώρες από την Ευρώπη και την Λατινική Αμερική, αν και θα μας άρεσε να πάρει μέρος και κάποια από την Ασία.

Είναι ένα παγκόσμιο κύπελλο μπαλονιού, όπου μπορείτε να συμμετέχετε. Ξέρω ότι ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά μας φάνηκε πολύ διασκεδαστικό. Κάθε άτομο θα εκπροσωπήσει μία χώρα. Θα υπάρχει VAR και θα συμβουλευθούμε επίσης τους Ράφα Γκερέρο, Κριστομπάλ Σορία και Αλφρέδο Ντούρο.

Θα υπάρχει επίσης συνέντευξη τύπου, χρηματικό έπαθλο για τον νικητή, μετάδοση, τα πάντα. Θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει τέσσερις με πέντε ώρες».

Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού, πρόκειται για αναμετρήσεις 1vs1, με αυτόν που φτάνει πρώτος στις τρεις νίκες να συνεχίζει στον επόμενο γύρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ