Σουάρες – «Η χειρονομία μου δεν ήταν για τον Κούμαν» (Vids)

Σουάρες – «Η χειρονομία μου δεν ήταν για τον Κούμαν» (Vids)

Ο Λουίς Σουάρες εξήγησε πως η χειρονομία που έκανε μετά το γκολ κόντρα στη Μπαρτσελόνα δεν είχε αποδέκτη τον Ρόναλντ Κούμαν.

H Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εύκολα με 2-0 απέναντι στην Μπαρτσελόνα με τον Λουίς Σουάρες να σκοράσει κατά της πρώην ομάδας του.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης στο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπαρτσελόνα δεν το πανηγύρισε.

Όμως στο τέλος των πανηγυρισμών έκανε μία κίνηση με το χέρι του με την οποία έδειξε ότι μιλάς στο τηλέφωνο κοιτώντας προς τις κερκίδες όπου βρισκόταν ο Ρόναλντ Κούμαν εξαιτίας της τιμωρίας του και μιλούσε συνεχώς στο κινητό του με τον βοηθό του.

Μάλιστα ο Σουάρες μετά το τέλος του αγώνα θέλησε να δώσει εξηγήσεις για αυτή την κίνηση του και τόνισε πως δεν ήταν για τον ολλανδό τεχνικό. Όπως είπε αυτή η κίνηση ήταν για τον κόσμο που γνωρίζει ότι έχω το ίδιο νούμερο τηλεφώνου και το χρησιμοποιώ ακόμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουίς Σουάρες: 

Ήταν για τον κόσμο που γνωρίζει ότι έχω το ίδιο νούμερο και ότι ακόμα χρησιμοποιώ το τηλέφωνο. Δεν ήταν για τον Κούμαν. Έλεγα στα αστεία στα παιδιά μου ότι θα το κάνω».

«Το ήξερα ήδη πως άμα σκοράρω θα ζητήσω συγγνώμη. Λόγω σεβασμού, λόγω αφοσίωσης, λόγω της περιόδου που περνούν οι πρώην συμπαίκτες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ