Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Μίτσελ

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Μίτσελ

Η Χετάφε βρήκε τον αντικαταστάτη του Μίτσελ στο πρόσωπο του Κίκε Φλόρες, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από έξι χρόνια.

Μετά την απομάκρυνση του Μίτσελ από την τεχνική ηγεσία της Χετάφε η ομάδα δεν έχασε πολύ χρόνο και βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Κίκε Φλόρες.

Ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κίκε Φλόρες, ο οποίος θα βρεθεί για τρίτη φορά στην καριέρα του στον πάγκο της ομάδας.

Ο Κίκε Φλόρες βρισκόταν ελεύθερος στην αγορά από τον Δεκέμβριο του 2019, χωρίς όλο αυτό το διάστημα να εργάζεται σε κανένα σύλλογο. Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Ισπανός τεχνικός θα βρεθεί στον πάγκο της Χετάφε, ενώ η πρώτη φορά που βρέθηκες ως προπονητής στον σύλλογο ήταν την σεζόν 2004-2005, όπου έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Η διάρκεια του συμβολαίου του με την Χετάφε θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο 56χρονος τεχνικός στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης και Εσπανιόλ στη LaLiga, έχει επίσης αναλάβει την Μπενφίκα και τη Γουότφορντ. Ακόμα έχει βρεθεί και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για λογαριασμό των Αλ Αχλί και Αλ Αΐν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ