Οι όροι του Τσάβι για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα

Οι όροι του Τσάβι για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να κάτσει ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «El National», ο Τσάβι διαπραγματεύεται με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, ώστε να επιστρέψει στη Βαρκελώνη το ερχόμενο καλοκαίρι, αυτή την φορά από την θέση του προπονητή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άλλοτε Καταλανός μέσος των «μπλαουγκράνα» έχει θέσει στη διοίκηση κάποιους όρους, ώστε να πει το μεγάλο «ναι».

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος έχει εισηγηθεί στον Λαπόρτα την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών, έχοντας ξεκαθαρίσει τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει ο καθένας τους. Αρχικά, θα επιθυμούσε  έναν δημιουργικό μέσο, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σημαντικές λύσεις στο 4-3-3, κάτι που δεν συμβαίνει μέχρι στιγμής από τους παίκτες που έχει στο τωρινό ρόστερ. Επιπλέον, προσανατολίζεται στην απόκτηση δύο μπακ-χαφ, με τον έναν να έχει τα χαρακτηριστικά του Αλάμπα και ο άλλος τις δυνατότητες του Ντάνι Άλβες.

Επόμενη εισήγηση του Τσάβι είναι ένας ακραίος φορ με έφεση στο ένας εναντίον ενός, καθώς απουσιάζει από την φετινή ομάδα ένας ποδοσφαιριστής που να «μπουκάρει» μέσα στην περιοχή και να γίνεται επικίνδυνος. Ο Άντονι του Άγιαξ είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει τους ανθρώπους της «Μπάρτσα», ωστόσο παρουσιάζονται δυσκολίες στην πραγμάτωσή της. Τέλος, στην λίστα του παλαίμαχου άσου της Μπαρτσελόνα είναι και η απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου σέντερ φορ, λαμβάνοντας υπόψιν πάντα τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από μεταγραφές, θα υπάρξουν και αποχωρήσεις παικτών με τους Ζεράρ Πικέ, Σέρχιο Μπουσκέτς, Τζόρντι Άλμπα, Σέρχι Ρομπέρτο να είναι υποψήφιοι να κουνήσουν μαντήλι με το πέρας της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ