Μπαρτσελόνα – Μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο του ο Αγκουέρο

Μπαρτσελόνα – Μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο του ο Αγκουέρο

Ο Κουν Αγκουέρο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βαλένθια στο «Καμπ Νόου» (17/10, 22:00).

Ο Κουν Αγκουέρο ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε επίσημο παιχνίδι. Ο Αργεντινός επιθετικός, σύμφωνα με τον Ρόναλντ Κούμαν, είναι σε θέση για να βγάλει 20-25 λεπτά στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τη Βαλένθια για την 9η αγωνιστική της La Liga (17/10, 22:00).

Όπως ανέφερε ο Ολλανδός τεχνικός των «μπλαουγκράνα»: «Έχει βελτιωθεί πολύ τελευταία, όπως έδειξε παίζοντας 20 με 25 λεπτά στο φιλικό της Τετάρτης. Τα πηγαίνει καλά. Δεν είναι ακόμα σε ρυθμό αγώνα, αλλά αυτό είναι κάτι που θα έρθει με το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση και θα το κάνει παίζοντας παιχνίδια».

Στη συνέχεια μίλησε και για τον Άνσου Φάτι και την πιθανότητα να ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση: «Βελτιώνεται καθημερινά, αλλά έχει μείνει πολύ καιρό εκτός και είναι φυσικό να μην μπορεί να επιστρέψει όπως πριν, μέσα σε δύο εβδομάδες. Πρέπει να σκεφτούμε με τον Ανσού ότι υπάρχουν τρία παιχνίδια αυτή την εβδομάδα και δεν μπορεί να παίξει και τα τρία. Πρέπει να αποφασίσουμε τι είναι καλύτερο για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ