Μπενζεμά – «Το El Clasico είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στο ποδόσφαιρο»

Μπενζεμά – «Το El Clasico είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στο ποδόσφαιρο»

Ο Καρίμ Μπενζεμά σε συνέντευξη του στο ESPN εξέφρασε την άποψη πως το «El CLasico» παραμένει το μεγαλύτερο ντέρμπι, παρά την απουσία του Λιονέλ Μέσι.

Ένα από τα μεγαλύτερα και από τα πιο απολαυστικά ντέρμπι του κόσμου πλησιάζει και αυτό δεν είναι άλλο από το παιχνίδι ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

Βέβαια το φετινό «El Clasico» θα είναι αρκετά πιο διαφορετικό από τα προηγούμενα των περασμένων ετών, καθώς θα υπάρχει μια ηχηρή απουσία και αυτή δεν είναι άλλη από του Λιονέλ Μέσι.

Ο Καρίμ Μπενζενά ρωτήθηκε για το αν θα έχει κάποια διαφορά το παιχνίδι και αν πρόκειται να χάσει λίγο από την λάμψη του τώρα με την απουσία του Αργεντίνου σούπερσταρ με τον Γάλλο επιθετικό να απαντά κατηγορηματικά όχι, καθώς όπως δήλωσε παραμένει το ίδιο μεγάλο, το μεγαλύτερο παιχνίδι στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρίμ Μπενζεμά στο ESPN: 

«Όχι παραμένει το ίδιο μεγάλο, το μεγαλύτερο παιχνίδι στο ποδόσφαιρο. Δεν έχει σημασία ποιοι παίκτες παίζουν. Ρεάλ-Μπαρτσελόνα είναι ιστορία. Τα ονόματα μόνο αλλάζουν. Κάποτε ήταν ο Ζιντάν, ο Ροναλντίνιο, ο Ρονάλντο, ο Ετό. Το Ρεάλ-Μπάρτσα θα είναι πάντα το Ρεάλ-Μπάρτσα, άσχετα από τους ποδοσφαιριστές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ