Ο Κουντέ θέλει να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Κουντέ θέλει να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Τζουλς Κουντέ θέλει να αποχωρήσει από την Σεβίλλη και είπε στον μάνατζερ του να αρχίσει άμεσα τις επαφές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Τζουλς Κουντέ μπορεί το περασμένο καλοκαίρι να αποτέλεσε τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της Τσέλσι, αλλά τώρα είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Σεβίλλη και βλέπει το μέλλον του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το περασμένο καλοκαίρι η Τσέλσι είχε καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει, ωστόσο η Σεβίλλη δεν την δέχτηκε, καθώς ήθελε 90 εκατομμύρια ευρώ όση δηλαδή ήταν η ρήτρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την «El Nacional», ο 22χρονος Γάλλος αμυντικός είπε στον μάνατζερ του να ξεκινήσει επαφές και με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον ισπανικό σύλλογο. Από την πλευρά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται και αυτή για τον παίκτη και μέχρι το καλοκαίρι αναμένονται εξελίξεις.

Η Τσέλσι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιμείνει και το επόμενο καλοκαίρι για την απόκτηση του, ενώ και η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να μπει στο κόλπο για την διεκδίκηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ