Μπενζεμά – «Δύσκολο να πάρει κάποιος την «Χρυσή Μπάλα» στην εποχή των Μέσι και Ρονάλντο»

Μπενζεμά – «Δύσκολο να πάρει κάποιος την «Χρυσή Μπάλα» στην εποχή των Μέσι και Ρονάλντο»

Ο Καρίμ Μπενζεμά αναφέρθηκε στο ζήτημα της «Χρυσής Μπάλας», λέγοντας ότι αποτελεί παιδικό όνειρο του ίδιου η κατάκτηση του βραβείου αναγνωρίζοντας πάντως τις δυσκολίες.

Η τελετή απονομής της «Χρυσής Μπάλας» πλησιάζει, καθώς απομένουν κάτι λιγότερο από πέντε εβδομάδες, και ο Καρίμ Μπενζεμά, ένας εκ των βασικών υποψηφίων για την κατάκτησή της, μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα στην εκπομπή «Canal Football Club». Ο Γάλλος σταρ, ο οποίος πραγματοποίησε πέρυσι εξαιρετική χρονιά με την φανέλα της Ρεάλ σημειώνοντας 30 γκολ σε 46 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολο να πάρει κάποιος την «Χρυσή Μπάλα» στην εποχή των Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίοι έχουν παραλάβει το τρόπαιο από έξι και πέντε φορές, αντίστοιχα.

Ο 33χρονος στράικερ τόνισε μάλιστα ότι αποτελεί παιδικό όνειρο για τον ίδιο η κατάκτηση του συγκεκριμένου βραβείου, το οποίο έχουν παραλάβει και είδωλά του που αγωνίζονταν άλλοτε στους «μερένχες».

«Ηταν ανάμεσα στα πολλά όνειρα, που είχα όταν ήμουν μικρός. Φυσικά και το ονειρεύομαι», για να προσθέσει στην συνέχεια: «Τα είδωλά μου, ο Ρονάλντο Ναζάριο και ο Ζιντάν, ήλθαν στην Ρεάλ και κατέκτησαν την «Χρυσή Μπάλα».

Ο «Ζιζού» αποθέωσε με την σειρά του κι αυτός τον Μπενζεμά εκφράζοντας στο πρόσωπο του Γάλλου την προτίμησή του για τον μεγάλο νικητή.

«Σήμερα, δεν είμαι πολύ μακρυά από την Χρυσή Μπάλα», έκλεισε λέγοντας ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος πανηγύρισε πρόσφατα και την κατάκτηση του Nations League με τους «πετεινούς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ