Απούλητα χιλιάδες εισιτήρια για το El Clasico

Απούλητα χιλιάδες εισιτήρια για το El Clasico

Λίγες μέρες πριν από το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης χιλιάδες εισιτήρια είναι ακόμα απούλητα.

Σε λίγες μέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρώτο clasico της χρονιάς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης και χιλιάδες εισιτήρια βρίσκονται ακόμα στα αζήτητα.

Σίγουρα αυτό οφείλεται στην μεγάλη απογοήτευση των οπαδών της Μπαρτσελόνα για το κακό ξεκίνημα της ομάδας τη νέα χρονιά αλλά και για όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που υπάρχουν στο σύλλογο ειδικά και μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι.

Μόλις τέσσερις ημέρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι μόνο σε τρεις θύρες του Καμπ Νου έχει υπάρξει sold out. Πιο συγκεκριμένα είναι οι θύρες των φανατικών που βρίσκονται στη βόρεια πλευρά του γηπέδου πίσω από την εστία καθώς και οι κερκίδες πίσω από τις δύο εστίες στο επάνω διάζωμα όπου οι θέσεις δεν είναι πολλές και μάλιστα πρόκειται για τις πιο οικονομικές θέσεις του γηπέδου.

Η ζήτηση των εισιτηρίων για το πρώτο clasico της χρονιάς είναι πάρα πολύ μικρή για ένα τέτοιο παιχνίδι και είναι χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στην Βαρκελώνη για την κακή πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής αλλά και για τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ