Επίσημο – Ανανέωσε ως το 2027 με την Μπαρτσελόνα ο Φατί, στο 1 δισ. ευρώ η ρήτρα του (pic)

Επίσημο – Ανανέωσε ως το 2027 με την Μπαρτσελόνα ο Φατί, στο 1 δισ. ευρώ η ρήτρα του (pic)

Ο Ανσού Φατί είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Μπαρτσελόνα και θα μείνει στο «Καμπ Νου». Το βράδυ της Τετάρτης οι Καταλανοί ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον 19χρονο άσο ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2027, με ρήτρα στο ένα δισ. ευρώ!

Μπορεί το καλοκαίρι να έχασε τον Λιονέλ Μέσι, αλλά τον Ανσού Φατί δεν γινόταν να τον χάσει. Ο διάδοχος του Αργεντινού σούπερ σταρ ανανέωσε με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2027 και πάνω του αναμένεται να οικοδομηθεί η νέα ομάδα των «μπλαουγκράνα» που θα έχει στόχο να κυριαρχήσει και πάλι σε Ισπανία και Ευρώπη.

Ο (σε 11 μέρες) 19χρονος άσος πήγε στα γραφεία της ομάδας με την οικογένειά του, αμέσως μετά το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου, κι έβαλε την υπογραφή του σε νέο, εξαετές συμβόλαιο στο οποίο μάλιστα υπάρχει ρήτρα στο 1 δισ. ευρώ για όποιον θελήσει να τον αποκτήσει.

Ο Φατί επέστρεψε πρόσφατα από σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε σχεδόν έναν χρόνο εκτός δράσης, πήρε το νούμερο 10 που άφησε κενό μετά από 13 χρόνια ο Μέσι και δείχνει έτοιμος να ηγηθεί στην προσπάθεια της Μπαρτσελόνα για… επιστροφή στην κανονικότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ