Κούμαν – «Ο Φάτι δεν μπορεί να κάνει θαύματα»

Κούμαν – «Ο Φάτι δεν μπορεί να κάνει θαύματα»

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε για την κατάσταση του Ανσού Φάτι και τόνισε ότι δεν είναι ο Μέσι.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε χθες, λίγη ώρα μετά την πρώτη νίκη της στο εφετινό Champions League με 1-0 επί της Ντινάμο Κιέβου, την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ανσού Φάτι έως το 2027.

Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν τη συμφωνία, προκειμένου να ανεβάσουν την ψυχολογία των φιλάθλων τους, οι οποίοι είδαν το περασμένο καλοκαίρι τον Λιονέλ Μέσι να αποχωρεί για το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ρόναλντ Κούμαν, πάντως, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, υποστηρίζοντας πως δεν είναι σωστό να ζητά κανείς από τον Φάτι να λύσει όσα προβλήματα δημιουργήθηκαν στον σύλλογο μετά την αποχώρηση του Αργεντινού σούπερ σταρ:

«Ο Φάτι δεν είναι ακόμη σε καλή κατάσταση. Κι είναι φυσιολογικό. Αρκεί να σκεφτείς ότι έλειπε πολύ καιρό και χρειάζεται χρόνο. Και είναι φυσιολογικό, γιατί ο Άνσου πρόκειται να γίνει 19 ετών. Δεν μπορείτε να ζητήσετε από εκείνον να λύσει όλα όσα μας άφησε ο Μέσι. Είναι αδύνατο. Αλλά δεν μπορείτε να περιμένετε θαύματα από τον Φάτι. Λείπει πολύ καιρό και μιλάμε για παίκτη που δεν είναι 19 ετών. Είναι αδύνατο», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Ο Φάτι, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό «προϊόν» που έβγαλε η ακαδημία της La Masia τα τελευταία χρονια, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2027, με την Μπαρτσελόνα να συμπεριλαμβάνει στο νέο συμβόλαιο ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1.000.000.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ