Μαγιόρκα-Σεβίλλη 1-1

Μαγιόρκα-Σεβίλλη 1-1

Χαμένη ευκαιρία για να πιάσει κορυφή η Σεβίλλη, η οποία ήρθε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Μαγιόρκα, με το VAR να ακυρώνει γκολ των Σεβιγιάνων στο 96'.

Μεγάλη ευκαιρία να πατήσει κορυφή έχασε η Σεβίλλη, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μαγιόρκα. Ακυρώθηκε μάλιστα γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 96′ με τον Οκάμπος.

Η Μαγιόρκα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε στο 22′ με τον Σάντσεθ. Στην συνέχεια, η ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγι ισορρόπησε χωρίς να καταφέρει να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Ρέινα. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους «μπερμεγιόνες» να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι.

Στην επανάληψη, οι Σεβιγιάνοι με την είσοδο των Οκάμπος,  Ντιλέινι και Λαμέλα ανέβασαν την απόδοσή τους, με τον τελευταίο μάλιστα να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 73′. Μετά το γκολ, η Σεβίλλη έντεινε την πίεσή της για την μεγάλη ανατροπή και τα κατάφερε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Οκάμπος. Όμως το τέρμα του Αργεντινού ακυρώθηκε από το VAR, το οποίο καταλόγισε χέρι στον σκόρερ.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ρέινα, Μαφέο, Ρούσο, Βαλιέντ, Ολιβάν, Μπάμπα, Γκαλαρέτα (79’Τζάουμε Κόστα), Αμάθ (79’Σάλβα Σεβίγια), Ντάνι Ροντρίγκεθ (94’Σάστρε), Σάντσεθ (71’Σεντλάρ), Άνχελ (79’Νίνιο).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ακούνια (46’Οκάμπος), Φερνάνδο, Χορδάν (82’Ράκιτιτς), Όλιβερ Τόρες (54’Ντιλέινι), Μουνίρ (54’Λαμέλα), Σούσο (54’Αουγκούστινσον), Ράφα Μιρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ